wil jij gelukkig worden

Wil je echt gelukkig worden? Dit is de eerste en wellicht belangrijkste vraag, die ik je ga stellen. Laat deze vraag even bezinken en neem de tijd om hem te beantwoorden.

Ik stel je deze vraag omdat je het zelf echt heel graag moet willen. Ik wijs je in de goede richting en loop met je mee. Maar, uiteindelijk ben jij degene die het moet doen.

Wil je het (nog) niet, ook even goede vrienden. Het is jouw keuze. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen geluk. Zoals ik je al eerder heb gezegd, alleen jij hebt de sleutel in handen om gelukkig te worden.

Uiteraard kan en wil ik je, als virtuele coach, heel graag helpen gelukkig te worden. Geluk zit in jou. Dat is de reden dat je een sterk verlangen moet hebben om gelukkig te worden. Er moet een bepaalde noodzaak zijn. Een noodzaak om te willen veranderen. Je bent hiervoor van niemand afhankelijk. Je kunt het zelf.

Neem de tijd om de volgende vragen te beantwoorden:
- Wil jij gelukkig worden?
- Waarom wil je gelukkig worden?
- Hoe graag wil je gelukkig worden?

Zorg goed voor jezelf en wees lief voor jezelf. Wat heb je tot nu toe voor anderen gedaan en wat heb je jezelf gegund? Misschien wordt het eens tijd om aandacht aan jezelf te besteden en voor jezelf te kiezen. Het feit dat je hier bent en dit leest is dan ook een stap in de goede richting. Maak tijd voor jezelf. Dit is jouw moment en jouw leven. Van jezelf houden is de basis om van anderen te kunnen houden. Ik vind het zo knap dat je hier bij mij bent!

we are, who we choose to be

Will Smith legt in dit interview uit dat de keuze voor geluk aan jou is.

Gepubliceerd op: 1-11-2010