wat is sizous

Sizous is een bedrijf dat zich richt op geluk. De doelstelling van sizous is mensen helpen gelukkiger te worden. Geluk zit in jezelf. Het zit in de manier waarop je naar het leven kijkt. Een gelukkig mens straalt dit uit naar zijn omgeving.

Een gelukkig mens leeft bewust en is in evenwicht. Om geluk te kunnen ervaren is het belangrijk dat je een positief zelfbeeld hebt. Van jezelf houden is de basis om van anderen te houden. Kortom, als iemand geluk kan ervaren, heeft dat positieve gevolgen voor de omgeving van die persoon. Door mensen helpen gelukkiger te worden, wil sizous een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Sizous wil dit bereiken door het aanbieden van onder andere online coaching, trainingen, workshops en persoonlijke coaching.

Wat is geluk nu eigenlijk? Beter gezegd, hoe wordt je gelukkig?

Sizous heeft de weg naar geluk, voor jou, inzichtelijk en toegankelijk gemaakt. De weg bestaat uit zeven stappen. Het begint bij je gevoel. De volgende stap is zelfvertrouwen. Vertrouw jij in en op jezelf? De derde stap is mindfulness, leven in het hier en nu. De vierde stap is weten waar je goed in bent en dit ook inzetten. Ken je talent. De vijfde stap is het hebben van de juiste doelen in je leven. De zesde stap is het hebben van goede relaties. De zevende en laatste stap is het hebben van een positieve instelling.

stap 1: gevoel
stap 2: zelfvertrouwen
stap 3: mindfulness
stap 4: talent
stap 5: doel
stap 6: relatie
stap 7: positief

Gepubliceerd op: 1-11-2010