ben jij gelukkig

Ben jij gelukkig? Jij bent de enige die deze vraag goed kan beantwoorden. Uiteraard ga ik je hierbij helpen. Ik verwacht dat je eigenlijk wel weet of je gelukkig bent. Niettemin kunnen mijn vragen in de verschillende testen je helpen het antwoord te vinden.

Schrik niet als blijkt dat je nog niet helemaal gelukkig bent. Gelukkig worden en blijven vraagt om aandacht te hebben voor jezelf, voor jouw behoeften en wensen. Kom laten we beginnen. Eerst een paar bekende mensen die gelukkig zijn.

bekende mensen die sizous zijn en het geluk gevoel uitstralen

Mensen die gelukkig zijn, stralen dit ook uit. Bekende voorbeelden hiervan zijn Nelson Mandela, Oprah Winfrey, Barack Obama, Bill Gates, Will Smith en Sven Kramer. Deze mensen zijn zelfbewust, positief, nemen verantwoordelijkheid en hebben zingeving in hun leven. Ze zien kansen en uitdagingen en benutten hun volledig potentieel. Ze staan open voor anderen, zijn empathisch en betrokken. Ze gaan uit van hun eigen kracht. Uiteraard hebben ze een hele weg afgelegd om te komen waar ze nu zijn. Deze weg was niet altijd makkelijk en was soms zelfs heel zwaar. Maar bovenal zijn ze bij zichzelf gebleven. Ze vertrouwen op hun eigen kracht en stellen de juiste doelen. Ze hebben het evenwicht tussen ratio en gevoel behouden in al hun belangrijke beslissingen. Ze zijn gelukkig zowel nu als op de lange termijn.

Gepubliceerd op: 1-11-2010