FAQ

Wie coacht mij gedurende de online coaching trajecten?

De virtuele coach coacht je gedurende het gehele traject. Elk traject is dusdanig opgesteld opdat je het optimale resultaat kunt bereiken.

Wie is de virtuele coach?

De virtuele coach is een geautomatiseerd systeem. De virtuele coach is een fictieve coach van Sizous. Je krijgt geen feedback van de virtuele coach. Het traject is volledig geautomatiseerd en is dusdanig opgebouwd dat feedback niet nodig is. Het zijn kwalitatief hoogwaardige trajecten.

Zijn de online coaching trajecten anoniem?

De online coaching trajecten zijn volledig anoniem. Jouw uitwerkingen van de oefeningen van de virtuele coach bewaar je zelf. Ze zijn niet zichtbaar voor Sizous, haar medewerkers en/of derden. Sizous registreert enkel jouw persoonsgegevens ten behoeve van de betaling en het versturen van mail voor het online coaching traject.

Wat kan ik doen als ik tijdens een traject hulp nodig heb en/ of persoonlijk gecoacht wil worden?

Vragen staat vrij en kan via het contact formulier of stuur een mail naar info@sizous.nl. Je kan bijvoorbeeld vragen over sizous stellen, de online coaching trajecten of persoonlijke coaching. Je kunt ook vragen over jezelf stellen. Als je interesse hebt in persoonlijke coaching, neemt een van de sizous coaches op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.

Wat kost het mij als ik persoonlijk gecoacht wil worden?

Elk persoonlijk coaching traject begint met een intake gesprek. Een intake gesprek duurt ongeveer een uur. Aan het intake gesprek zijn geen kosten verbonden.

Als na het voeren van het intake gesprek blijkt dat beide partijen het coaching traject aan willen gaan, zal er een definitieve afspraak worden gemaakt. Een coach gesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Het aantal coach gesprekken varieert van twee tot tien keer, afhankelijk van de individuele behoefte, waarbij de persoonlijke doelstellingen centraal staan. De gesprekken worden vanzelfsprekend in vertrouwen gevoerd.

De tarieven zijn als volgt:

Coaching particulieren per coach gesprek EUR 95,- (incl. BTW)

Coaching bedrijven per coach gesprek EUR 110,- (excl. BTW)

De locatie wordt in onderling overleg bepaald. Afhankelijk van de coach en locatie kan er een reiskostenvergoeding worden berekend. Indien dit het geval is, zal dit op voorhand door Sizous duidelijk worden aangegeven.

overige vormen van persoonlijke coaching

Sizous biedt naast persoonlijke coaching ook andere vormen van coaching. Deze vormen kunnen een oplossing bieden als je bijvoorbeeld incidenteel een coach nodig hebt of graag op afstand gecoacht wil worden. De tarieven zijn als volgt:

- coaching via e-mail EUR 15,95 per mailwisseling (één mail van de coachee en één mail van de   coach)

- coaching via telefoon of skype EUR 39,95 per sessie van 45 minuten (binnen Nederland)

Deze tarieven zijn inclusief BTW.

Hoe zit een traject in elkaar?

Het traject is opgedeeld in vier of vijf weken. Gedurende deze weken ontvang je mail van sizous, waarin je wordt gevraagd in te loggen op de site met jouw persoonlijke account. Als je bent ingelogd, ontvang je berichten van de virtuele coach. De virtuele coach geeft onder andere tips, oefeningen en uitleg. De oefeningen worden verduidelijkt aan de hand van voorbeelden. Gemiddeld ontvang je ongeveer drie mailtjes per week. Het traject staat maximaal 8 weken online. Heb je meer tijd nodig, stuur dan een mail naar info@sizous of gebruik het contact formulier

Het zijn intensieve trajecten, waarbij jij bepaalt wanneer je het doet en hoeveel tijd je eraan besteed. Als je het traject goed wil doen, vraagt dit je volledige inzet en aandacht.

Het traject is zo opgebouwd, dat jij het beste resultaat kunt bereiken. Je kunt op ieder moment van de dag inloggen, de berichten van de virtuele coach lezen en de oefeningen doen.

Hoeveel tijd kost een traject ongeveer per week?

De hoeveelheid tijd die een traject kost is afhankelijk van het traject en de hoeveelheid tijd die jij erin wilt investeren. Sizous adviseert rekening te houden met een gemiddelde tijdsduur van 1 tot 4 uur per week.

Waarom zou ik voor een online coaching traject kiezen in plaats van een persoonlijke coach?

De voordelen van een online coaching traject boven een persoonlijke coach zijn onder andere de kosten. Een volledig traject kost maximaal EUR 11,95. Een persoonlijke coach kost gemiddeld EUR 100,- per uur. Over het algemeen zijn bij een persoonlijke coach meerdere sessies noodzakelijk, waardoor de kosten nog verder oplopen.

Daarnaast is een online coaching traject anoniem en laagdrempelig. Je bent niet afhankelijk van de agenda van de coach. Je kunt op ieder willekeurig moment inloggen en de berichten van de virtuele coach lezen en de oefeningen doen.

Tevens krijg je ook theoretische kennis en duidelijk gestructureerde oefeningen. Deze oefeningen en tekst kan je ook op een later moment terug lezen. Ook op de lange termijn heb je dus baat bij het traject.

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben over een online coaching traject?

Klachten kan je ook in het contact formulier kwijt of via een mail naar info@sizous.nl. Als je een klacht hebt, neemt een van de medewerkers van Sizous op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.