sizous coaching

Sizous biedt verschillende soorten coaching aan. Persoonlijke coaching, coaching via de telefoon, coaching via skype, coaching via e-mail en online coaching. Elke specifieke vorm van coaching heeft zo z'n voordelen.

Bij persoonlijke coaching voer je gesprekken met een professionele coach van Sizous. Het voordeel van persoonlijke coaching is dat het persoonlijk is. Het contact met de coach is intensief omdat de coach alles opmerkt, zowel verbaal als non-verbaal. De gesprekken duren ongeveer anderhalf uur. Het persoonlijke contact is prettig. Het schept een band en geeft vertrouwen. Persoonlijke coaching is zeer effectief.

Bij telefonische coaching of coaching via skype voer je ook gesprekken met een professionele coach van Sizous. Het voordeel van deze vormen van coaching ten opzichte van persoonlijke coaching is dat je er de deur niet voor uit hoeft. Je kan vanuit huis gecoacht worden. Deze vormen zijn ook intensief. De gesprekken zijn weliswaar korter, maar het vergt een hogere mate van concentratie. Ook deze vormen van coaching zijn zeer effectief.

Bij coaching via e-mail mail je met een professionele coach van Sizous. Het voordeel van deze vorm van coaching is dat je er ook de deur niet voor uit hoeft en het op ieder gewenst tijdstip kan. Je kunt jouw mail sturen op ieder tijdstip van de dag. De coach reageert binnen 48 uur op werkdagen. Het is redelijk anoniem omdat je elkaar niet ziet of spreekt. Toch is het effect groot. Je hebt meer tijd om na te denken over je berichten en antwoorden en je hebt tijd om hetgeen de coach schrijft te laten bezinken.

Bij online coaching wordt je gecoacht door de virtuele coach van Sizous. De virtuele coach is een geautomatiseerd systeem. Het is een fictieve coach van Sizous. Je krijgt geen feedback van de virtuele coach. Het traject is volledig geautomatiseerd en is dusdanig opgebouwd dat feedback niet nodig is. Het zijn kwalitatief hoogwaardige trajecten. Het voordeel van de online coaching trajecten is dat ze volledig anoniem zijn. Jouw uitwerkingen van de oefeningen van de virtuele coach bewaar je zelf. Ze zijn niet zichtbaar voor Sizous, haar medewerkers en/of derden. Daarnaast zijn de kosten zeer beperkt en ben je niet afhankelijk van de agenda van de coach. Je kunt op ieder willekeurig moment inloggen en de berichten van de virtuele coach lezen en de oefeningen doen. De reacties van coachees die de online coaching trajecten volgen zijn zeer positief. Het effect is ook hier groot.

Welke vorm van coaching voor jou geschikt is, hangt af van jouw wensen. Heb je behoefte aan advies geef dit dan aan via het contact formulier. Wij nemen dan contact met je op.

Gepubliceerd op: 28-12-2010