hoe krijg je meer zelfvertrouwen

Het is mogelijk je zelfvertrouwen te versterken. Dit betekent dat je meer in en op jezelf moet durven vertrouwen. Dit leer je door jezelf meer te gaan waarderen. Dit wil zeggen dat je moet leren op een positieve manier naar jezelf te kijken. Accepteren dat je niet perfect kan en ook niet hoeft te zijn. De mensen om je heen houden van je zoals je bent. Je voldoet!

Het is belangrijk dat jij jezelf goed kent. Weet wie je bent, ken je sterke- en minder sterke punten.

Je kunt dit zelf gaan trainen. Bijvoorbeeld door het maken van een lijst waar je elke dag opschrijft wat je die dag goed hebt gedaan. Hiervoor moet je op een positieve manier stilstaan bij jezelf. Gun het jezelf. Het kan je zoveel rust en voldoening geven.

Het kan ook zijn dat je er zelf niet uitkomt. Een coach van sizous kan je hierbij helpen. Ook, ik, jouw virtuele coach, kan je hierbij helpen. Ik heb een online coaching traject over het krijgen van meer zelfvertrouwen. Ik help je de positieve kanten van jezelf te zien en te waarderen. Als je interesse hebt in dit coaching traject klik dan op de volgende link online coaching zelfvertrouwen.

Jouw virtuele coach

Gepubliceerd op: 1-11-2010