hoe ontdek je jouw talent

Het is mogelijk om je talent te ontdekken. Als je eenmaal weet wat jouw talent is, oftewel waar je goed in bent, kan je leren hoe je jouw talent in kan zetten. Kortom, weet waar je goed in bent en zoek de bijbehorende uitdaging.

Vervolgens is het belangrijk dat er een goed evenwicht is tussen hetgeen je kan, je talent, jouw vaardigheden en de uitdaging. Je kunt leren hoe je evenwicht kan krijgen tussen jouw vaardigheden en uitdagingen. Je kunt ermee beginnen door een lijst te maken van jouw vaardigheden. Wat vind je leuk om te doen en ben je daar ook goed in? Hoe kan je deze vaardigheden beter inzetten in bijvoorbeeld je werk, een hobby of je studie?

Heb je genoeg uitdaging? Hoe kan je jezelf meer uitdagen?

Het kan zijn dat je er zelf niet uitkomt, dan kan je hulp zoeken. Een coach van sizous kan je hierbij helpen. Ook, ik, jouw virtuele coach, kan je hierbij helpen middels mijn online coaching traject dat gaat over het hebben van evenwicht tussen vaardigheden en uitdagingen. Kort gezegd, wat is jouw talent en hoe kan je dit talent het beste inzetten. Ik help je jouw talent te ontdekken en jezelf uit te dagen. Als je interesse hebt in dit coaching traject klik dan op de volgende link online coaching talent.

Jouw virtuele coach

Gepubliceerd op: 1-11-2010