hoe krijg je een goede relatie

Hoe kan je een relatie verbeteren, onderhouden en krijgen? Hoe ziet jouw ideale relatie eruit? Zijn jouw verwachtingen realistisch? Welke relatie is echt goed en waarom?

Voor het hebben van een goede relatie is het belangrijk dat je jezelf en de ander goed kent. Met kennen bedoel ik echt kennen, weten wat iemands drijfveren zijn. Wat beweegt iemand? Wat is echt belangrijk voor iemand?

Wat voor relaties heb jij? Wat voegen ze toe aan jouw leven? Wat zijn je verwachtingen van je relatie en wat zijn de verwachtingen van degene met wie je een relatie hebt? Wat zijn jullie waarden?

Misschien heb je hulp nodig bij het doorgronden van jouw relaties of één specifieke relatie. Een coach van sizous kan je hierbij helpen. Ook, ik, jouw virtuele coach, kan je hierbij helpen. We kunnen dit samen oppakken middels mijn online coaching traject. Dit traject daagt je uit na te denken over jouw relatie(s). Het helpt je te ontdekken wat echt belangrijk is voor jou en hiernaar te handelen. Als je interesse hebt in dit coaching traject klik dan op de volgende link online coaching relatie.

Jouw virtuele coach

Gepubliceerd op: 1-11-2010