relatie coaching

Sizous biedt ook persoonlijke coaching op het gebied van relaties. Hoe krijg je een goede relatie? Maar ook, hoe behoudt je een goed relatie? Relaties zijn de motoren van het leven. Relaties zijn mooi en geven vertrouwen en liefde.

Maar, niet elke relatie is fijn. Wat doe je als een relatie niet lekker loopt? De coach kan je hierbij helpen. De coach helpt je meer inzicht te krijgen in jou en degene met wie je een relatie hebt. De coach helpt je meer inzicht te krijgen in je relatie. Ook kan de coach je ondersteunen als je graag een relatie wil hebben, maar dat tot op heden nog niet is gelukt. Goede relaties zijn belangrijk. Houden van, is geluk in de meest pure vorm.

intake gesprek

Een coach traject begint altijd met een intake van een uur. Met de coach bespreek je de verwachtingen over en weer. Ook komt jouw vraagstuk en de werkwijze van Sizous aan de orde. De samenwerking moet voor beide partijen goed en veilig aanvoelen.

coach gesprek

Als na het voeren van het intake gesprek blijkt dat beide partijen het coaching traject aan willen gaan, zal er een definitieve afspraak worden gemaakt. Een coach gesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Het aantal coach gesprekken varieert van twee tot tien keer, afhankelijk van de individuele behoefte, waarbij de persoonlijke doelstellingen centraal staan. De gesprekken worden vanzelfsprekend in vertrouwen gevoerd.

De coach houdt je een spiegel voor, zonder direct een oordeel te vellen. De coach ondersteunt en prikkelt je door middel van het stellen van vragen die jou helpen je leerdoelstelling helder te krijgen en te bereiken. Tevens ontvang je feedback tijdens het gesprek. Feedback met de intentie, nieuwe inzichten op te doen. Ook krijg je handvatten aangereikt om jouw vraagstuk/ leerdoelstelling te bereiken.

Belangrijk in de relatie tussen coach en coachee is wederzijds respect en vertrouwen, integriteit, bewustzijn, niet oordelen en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen proces/ leven.

Bij het eerste coach gesprek zal er een overeenkomst van samenwerking worden overgelegd en na goedkeuring door beide partijen worden ondertekend. Hierbij ontvang je tevens de algemene voorwaarden. Per coach gesprek ontvang je een factuur.

tarieven

Een intake gesprek duurt ongeveer een uur. Aan het intake gesprek zijn geen kosten verbonden.

Een coach gesprek duurt anderhalf uur. De tarieven zijn als volgt:

Coaching particulieren per coach gesprek EUR 95,- (incl. BTW)

Coaching bedrijven per coach gesprek EUR 110,- (excl. BTW)

De locatie wordt in onderling overleg bepaald. Afhankelijk van de coach en locatie kan er een reiskostenvergoeding worden berekend. Indien dit het geval is, zal dit op voorhand door Sizous duidelijk worden aangegeven.

overige vormen van persoonlijke coaching

Sizous biedt naast persoonlijke coaching ook andere vormen van coaching. Deze vormen kunnen een oplossing bieden als je bijvoorbeeld incidenteel een coach nodig hebt of graag op afstand gecoacht wil worden. De tarieven zijn als volgt:

- coaching via e-mail EUR 15,95 per mailwisseling (één mail van de coachee en één mail van de   coach)

- coaching via telefoon of skype EUR 39,95 per sessie van 45 minuten (binnen Nederland)

Deze tarieven zijn inclusief BTW.

aanmelden

Aanmelden voor een intake gesprek kan door een mail te sturen naar info@sizous.nl of via het contact formulier.

overige

Meer informatie over persoonlijke coaching, de coach en tarieven kan je opvragen middels het contact formulier.

Gepubliceerd op: 1-11-2010