hoe word je positief

Hoe kan je positiever worden? Een positieve instelling kan je ontwikkelen en trainen. Je moet het echt willen. Het vergt training, maar het is zeker de moeite waard. Een positieve instelling maakt het leven een stuk makkelijker. Je bent in staat te genieten en ziet altijd wel een licht aan het einde van de tunnel. Met een positieve instelling ben je in staat geluk te ervaren.

Waarom ben je niet positief (genoeg)? Kan je momenten bedenken waarop je minder optimistisch en positief was? Denk terug aan deze momenten en vraag jezelf wat er was gebeurd als je op deze momenten een positievere instelling had gehad? Hoe zou je hier in de toekomst positiever mee om kunnen gaan?

Het kan zijn dat je er zelf niet uitkomt, dan kan je hulp zoeken. Een coach van sizous kan je hierbij helpen. Ook, ik, jouw virtuele coach, kan je hierbij helpen middels mijn online coaching traject dat gaat over positiviteit. Ik leer je op een positievere manier de wereld en het leven in te kijken. Ik zorg ervoor dat je nog positiever en gelukkiger wordt. Als je interesse hebt in dit coaching traject klik dan op de volgende link online coaching positief.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ervaren van geluk. Laat je jouw geluk van anderen afhangen of neem je het heft in eigen hand?

Jouw virtuele coach

Gepubliceerd op: 1-11-2010