online coaching positief

Het online coaching traject positief gaat over het hebben van een positieve instelling. Geluk zit in jezelf. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ervaren van geluk. Laat je jouw geluk van anderen afhangen of neem je het heft in eigen hand?

Dit traject helpt je een positievere instelling te krijgen. Hierdoor ben je beter in staat geluk te ervaren. Het traject kost EUR 11,95 inclusief BTW.

De virtuele coach coacht je stapsgewijs. In week 1 wordt je gecoacht op het positief zijn over jezelf. In week 2 gaan we het hebben over bewustzijn en aandacht en het daadwerkelijke genieten. In week 3 gaan we onderzoeken wat geluk voor jou is en wat het voor jou betekent. Ook kijken we naar tevredenheid. Tot slot wordt je in week 4 gecoacht op een positieve instelling, een positieve en optimistische houding.

Het traject is opgedeeld in vier weken. Gedurende deze weken ontvang je mail van sizous, waarin je wordt gevraagd in te loggen op de site met jouw persoonlijke account. Als je bent ingelogd, ontvang je berichten van de virtuele coach. De virtuele coach geeft onder andere tips, oefeningen en uitleg. De oefeningen worden verduidelijkt aan de hand van voorbeelden. Gemiddeld ontvang je ongeveer drie mailtjes per week.

Het traject is zo opgebouwd, dat jij het beste resultaat kunt bereiken. Je kunt op ieder moment van de dag inloggen, de berichten van de virtuele coach lezen en de oefeningen doen. De antwoorden zijn en blijven vertrouwelijk. Je hoeft deze niet in te geven op de website. Het traject is dan ook volledig anoniem. Sizous registreert enkel jouw persoonsgegevens ten behoeve van het traject en de betaling.

Je krijgt geen feedback van de virtuele coach. Het traject is volledig geautomatiseerd en is dusdanig opgebouwd dat feedback niet nodig is.

Het uiteindelijke doel is een positieve instelling te hebben.

Klik op de volgende link online coaching positief om het traject te volgen.

Gepubliceerd op: 1-11-2010