online coaching mindfulness

Het online coaching traject mindfulness gaat over "zijn". Leven in het hier en nu. Echt genieten van het moment. Dit traject helpt je bewust te zijn. Het leert je van het moment te genieten. Niet aan morgen of gisteren denken, maar leven in het nu. Het traject kost EUR 9,95 inclusief BTW.

De virtuele coach coacht je stapsgewijs. In week 1 wordt je gecoacht op het hebben van aandacht en concentratie. In week 2 gaan we het hebben over het bewustzijn van het moment. In week 3 gaan we onderzoeken of jij in staat bent met een bepaalde mate van onzekerheid te leven. Tot slot wordt je in week 4 gecoacht op het genieten van het moment.

Het traject is opgedeeld in vier weken. Gedurende deze weken ontvang je mail van sizous, waarin je wordt gevraagd in te loggen op de site met jouw persoonlijke account. Als je bent ingelogd, ontvang je berichten van de virtuele coach. De virtuele coach geeft onder andere tips, oefeningen en uitleg. De oefeningen worden verduidelijkt aan de hand van voorbeelden. Gemiddeld ontvang je ongeveer drie mailtjes per week.

Het traject is zo opgebouwd, dat jij het beste resultaat kunt bereiken. Je kunt op ieder moment van de dag inloggen, de berichten van de virtuele coach lezen en de oefeningen doen. De antwoorden zijn en blijven vertrouwelijk. Je hoeft deze niet in te geven op de website. Het traject is dan ook volledig anoniem. Sizous registreert enkel jouw persoonsgegevens ten behoeve van het traject en de betaling.

Je krijgt geen feedback van de virtuele coach. Het traject is volledig geautomatiseerd en is dusdanig opgebouwd dat feedback niet nodig is.

Het uiteindelijke doel is te kunnen zijn en te kunnen genieten van het moment.

Klik op de volgende link online coaching mindfulness om het traject te volgen.

Gepubliceerd op: 1-11-2010