online coaching doel

Het online coaching traject doel gaat over het stellen van de juiste doelen. Het hebben van een doel is belangrijk. Je kunt een doel hebben in bijvoorbeeld je werk, studie, sport of hobby. Het gaat om doelen die voor jou als mens belangrijk zijn. Het moeten innerlijke doelen zijn. Het doel moet jou gelukkig maken. Het traject kost EUR 10,95 inclusief BTW.

De virtuele coach coacht je stapsgewijs. In week 1 wordt je gecoacht op wat belangrijk is voor jou. Wat geeft jouw leven betekenis? Week 2 gaat over zingeving en geluk. In week 3 gaan we aan de slag met de weg die naar jouw doel moet leiden. De activiteit die eraan ten grondslag ligt. Tevens gaan we kijken in hoeverre jouw doel realistisch en haalbaar is. Tot slot wordt je in week 4 gecoacht op het concretiseren van jouw doel. Hoe ga jij ervoor zorgen dat je jouw doel(en) haalt.

Het traject is opgedeeld in vier weken. Gedurende deze weken ontvang je mail van sizous, waarin je wordt gevraagd in te loggen op de site met jouw persoonlijke account. Als je bent ingelogd, ontvang je berichten van de virtuele coach. De virtuele coach geeft onder andere tips, oefeningen en uitleg. De oefeningen worden verduidelijkt aan de hand van voorbeelden. Gemiddeld ontvang je ongeveer drie mailtjes per week.

Het traject is zo opgebouwd, dat jij het beste resultaat kunt bereiken. Je kunt op ieder moment van de dag inloggen, de berichten van de virtuele coach lezen en de oefeningen doen. De antwoorden zijn en blijven vertrouwelijk. Je hoeft deze niet in te geven op de website. Het traject is dan ook volledig anoniem. Sizous registreert enkel jouw persoonsgegevens ten behoeve van het traject en de betaling.

Je krijgt geen feedback van de virtuele coach. Het traject is volledig geautomatiseerd en is dusdanig opgebouwd dat feedback niet nodig is.

Het uiteindelijke doel is het kunnen stellen van de juiste doelen.

Klik op de volgende link online coaching doel om het traject te volgen.

Gepubliceerd op: 1-11-2010