hoe stel je de juiste doelen

Hoe kan je leren de juiste doelen te stellen? Wat geeft jouw leven betekenis? Wat is zingeving voor jou? Wat wil je echt graag doen?

Je kunt van start gaan door een lijst te maken met de doelen die je op dit moment hebt gesteld. Welke doelen zijn het en maken ze jou gelukkig?

Zijn ze zinvol voor jou? Geeft de weg ernaar toe ook voldoening en maakt het jou gelukkig?

Naast het stellen van de juiste doelen is het ook van belang dat je de doelen niet alleen als een eindstation ziet. De weg die naar het doel leidt is uiteindelijk minstens zo belangrijk. Een doel is een middel. Het hebben van een doel geeft rust omdat je niet meer hoeft te bepalen of je naar links of naar rechts gaat. Je kunt je volledig concentreren op de weg ernaar toe.

Als je hierbij hulp nodig hebt, kan een coach van sizous je hierbij helpen. Ook, ik, jouw virtuele coach, kan je hierbij helpen middels mijn online coaching traject. Samen gaan we kijken naar jouw doelen en wat zingeving voor jou betekent. Ik help je de juiste doelen te stellen. Als je interesse hebt in dit coaching traject klik dan op de volgende link online coaching doelen.

Jouw virtuele coach

Gepubliceerd op: 1-11-2010