Coaching traject relatie

Dit traject gaat over het krijgen, hebben en houden van goede relaties. Het gaat o.a. over wie jij bent in een relatie en wat je verlangens en behoeften zijn. Dit traject kan je inzetten voor één of meerdere bestaande relaties. Ook kan je het inzetten als je graag een specifieke relatie wil hebben, maar nog niet hebt.

voor € 11,95 volgen

De virtuele coach coacht je stapsgewijs. In week 1 gaan we van start met jouw relaties. Wat voor relaties heb je? Wil je aan een specifieke relatie werken? In week 2 wordt je gecoacht op het ontdekken van jezelf. Wie ben jij en wat zijn jouw waarden? In week 3 gaan we het hebben over wat jij inbrengt in een relatie. Wat is jouw referentiekader? In week 4 gaan we kijken naar wat je verwacht van degene met wie jij een relatie hebt of wil hebben. Tot slot wordt je in week 5 gecoacht op relaties. We gaan actief aan de gang met jouw relaties en maken het concreet.

Het traject is opgedeeld in vijf weken. Gedurende deze weken ontvang je mail van sizous, waarin je wordt gevraagd in te loggen op de site met jouw persoonlijke account. Als je bent ingelogd, ontvang je berichten van de virtuele coach. De virtuele coach geeft onder andere tips, oefeningen en uitleg. De oefeningen worden verduidelijkt aan de hand van voorbeelden. Gemiddeld ontvang je ongeveer drie mailtjes per week. Het traject staat maximaal 8 weken online. Heb je meer tijd nodig, stuur dan een mail naar info@sizous of gebruik het contact formulier.

Het traject is zo opgebouwd, dat jij het beste resultaat kunt bereiken. Je kunt op ieder moment van de dag inloggen, de berichten van de virtuele coach lezen en de oefeningen doen. De antwoorden zijn en blijven vertrouwelijk. Je hoeft deze niet in te geven op de website. Het traject is dan ook volledig anoniem. Sizous registreert enkel jouw persoonsgegevens ten behoeve van het traject en de betaling.

Je krijgt geen feedback van de virtuele coach. Het traject is volledig geautomatiseerd en is dusdanig opgebouwd dat feedback niet nodig is.

Het uiteindelijke doel is goede relaties te hebben, houden en krijgen.

Volg het traject relatie, voor € 11,95

Gepubliceerd op: 1-3-2013