Coaching traject gevoel

Dit traject gaat over het herkennen, begrijpen, accepteren, uiten en loslaten van jouw emoties. Het gaat over zelfbewustzijn. Zelfbewustzijn is jezelf leren kennen. Zelfbewustzijn geeft kracht. Weten wat je voelt en de mogelijkheid hebben ernaar te handelen. Dit traject leert je jouw emoties te herkennen en er op een goede manier mee om te gaan.

voor € 10,95 volgen

De virtuele coach coacht je stapsgewijs. In week 1 wordt je gecoacht op het herkennen van emoties. In week 2 gaat het over het ervaren en accepteren van jouw emoties. Week 3 staat in het teken van het begrijpen van jouw emoties. In week 4 wordt je gecoacht op het uiten van emoties. Tot slot komt in week 5 alles samen en leer je emoties los te laten.

Het traject is opgedeeld in vijf weken. Gedurende deze weken ontvang je mail van sizous, waarin je wordt gevraagd in te loggen op de site met jouw persoonlijke account. Als je bent ingelogd, ontvang je berichten van de virtuele coach. De virtuele coach geeft onder andere tips, oefeningen en uitleg. De oefeningen worden verduidelijkt aan de hand van voorbeelden. Gemiddeld ontvang je ongeveer drie mailtjes per week. Het traject staat maximaal 8 weken online. Heb je meer tijd nodig, stuur dan een mail naar info@sizous of gebruik het contact formulier.

Het is een intensief traject, waarbij jij bepaalt wanneer je het doet en hoeveel tijd je eraan besteed. Als je het traject goed wil doen, vraagt dit je volledige inzet en aandacht.

Het traject is zo opgebouwd, dat jij het beste resultaat kunt bereiken. Je kunt op ieder moment van de dag inloggen, de berichten van de virtuele coach lezen en de oefeningen doen. De antwoorden zijn en blijven vertrouwelijk. Je hoeft deze niet in te geven op de website. Het traject is dan ook volledig anoniem. Sizous registreert enkel jouw persoonsgegevens ten behoeve van het traject en de betaling.

Je krijgt geen feedback van de virtuele coach. Online coaching is volledig geautomatiseerd en is dusdanig opgebouwd dat feedback niet nodig is.

Het uiteindelijke doel is meer in contact te komen met je gevoel.

Volg het traject gevoel, voor € 10,95

Gepubliceerd op: 1-3-2013